В п’ятницю о вісімнадцятій годині зустрілися усі охочі допомагати у організації проекту «Гармонія краси», і навіть дощ не завадив нашим планам! Гарячий чай та приємна атмосфера зустріла усіх у лекційному залі обласної бібліотеки. Зустріч проводили Юрій Вдовцов, керівник волонтерської групи AngelS, та Микола Колодяжний, адже фонд «Імпульс.ЮА» в цьому році приєднався до проведення конкурсу.

Протягом двох годин спілкування було обговорено дуже багато важливих питань. Юрій Вдовцов розповів про сфери діяльності, в яких треба допомога і усі могли обрати чим вони будуть корисні, базуючись на своїх можливостях.

♦️Одним з найважливіших видів допомоги є саме робота з дитиною. Під час підготовки до конкурсу інтернату потрібна буде допомога у створенні костюмів та художніх номерів для маленьких учасників. Волонтери минулих років розповіли про проблеми, з якими стикалися протягом минулої праці і давали корисні поради, спираючись на власний досвід. Як приклад те, що треба з самого початку обговорити з інтернатом усі завдання, щоб не тримати все лише у своїх руках. Тобто, контролювати процес підготовки.

♦️Якщо ви не готові брати відповідальність за дитину, то волонтерам також потрібні помічники. Тобто ви будете допомагати тому, хто допомагає інтернату у підготовці дитини на конкурс. Можливо, у вільний вечір допомогти склеїти костюм. Чому ні?

♦️Також треба допомога у медіа-висвітленні цього проекту, робота зі ЗМІ. Якщо вас цікавить ця сфера діяльності звертайтесь до Николай Колодяжный.

♦️Також потрібні золоті руки для допомоги у створенні декорацій і фотозон.

Тож ми чекаємо на всіх охочих допомагати дітям. Стукайтесь до Yuriy Vdovtsov!

Перша зустріч була дуже цікавою і веселою, атмосферною. Чекаємо, коли знову зустрінемось!

 

Марія ЩЕРБАНЬ

Фото Анастасії МЄТЄЛЬОВОЇ та Юрія ВДОВЦОВА