Друзі, можете нас привітати! Сьогодні благодійний фонд «Імпульс.ЮА» розпочав реалізацію нового проєкту «Надання комплексної соціально-психологічної та правової підтримки жінкам-ВПО з дітьми на території сільських громад Запорізької області».

Мета проєкту — надати найнеобхіднішу підтримку (психологічну, юридичну, соціальну, гуманітарну) жінкам-ВПО вразливих категорій населення, які постраждали внаслідок війни з Росією, для адаптації до нових умов проживання в сільських громадах Запорізької області задля збереження стійкості громади та соціальної структури, і запобігання конфліктів.

В межах проєкту в період з липня по жовтень 2022 року включно тричі разі на місяць будуть проводитися виїзні заходи в територіальних громадах Запорізької області для жінок-ВПО з дітьми вразливих категорій.

Проєкт «Надання комплексної соціально-психологічної та правової підтримки жінкам-ВПО з дітьми на території сільських громад Запорізької області» реалізується в рамках проєкту Громадськість за демократизацію, який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights_en). Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і жодним чином не відображають точку зору Європейського Союзу та Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.