До уваги молоді, яка мешкає в об’єднаних територіальних громадах України!

Хочеш навчитися реалізовувати власні проєкти? Тоді тобі до нас!

Спеціально для вас є чудова можливість: безкоштовно навчитися змінювати світ навколо себе — створювати власні проєкти і залучати людей до своїх ідей!

Бо стартує новий етап проєкту «Академія молодих реформаторів», до якого ми вас запрошуємо! Наше навчання може буде цікавим та інтерактивним.

Чому будемо вчитися: створювати інформаційні кампанії (і ви зможете втілити їх на практиці за менторської підтримки) та проєкти, що стосуються впровадження реформ.

Чому саме про реформи? Бо вони впливають на кожного. Окрім того, в багатьох грантових конкурсах серед пріоритетів — саме реформи.

Як відбуватиметься навчання: онлайн 2 рази на тиждень протягом 2 місяців. Навчання + практика = готовий продукт на виході.

Що ще буде: навчальні поїздки до інших регіонів України та участь у регіональному Форумі молодих реформаторів.

Для кого: до участі запрошуються молоді хлопці і дівчата, які проживають у об’єднаних територіальних громадах Запорізької області.

Скільки коштує: навчання безкоштовне!

Як долучитися до проєкту: до 30 січня зареєструватися за посиланням https://forms.gle/Y7MUEbhHvKz2zgr1A і 1 лютого отримати відповідь!

Проєкт «Академія молодих реформаторів» реалізується у партнерстві БФ «Імпульс.ЮА» та ГО «Укрпростір» за підтримки Посольства США в Україні