На церемонії нагородження переможців конкурсу «Благодійне Запоріжжя» благодійний фонд «Імпульс.ЮА» увійшов до трійки лауреатів відзнаки «Регіональна благодійність». Вже третій рік поспіль фонд потрапляє до числа лідерів цієї номінації!

У Запоріжжі 19 травня 2021 року вже втретє відбулося урочисте нагородження лауреатів регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя». І вже втретє благодійний фонд «Імпульс.ЮА» увійшов до трійки лідерів центральної номінації конкурсу – «Регіональна благодійність».

Для нас ця відзнака особливо цінна. Бо минулий рік був найважчим і найскладнішим за весь час існування фонду. Пандемія коронавірусу і перехід в онлайн значно обмежили наші можливості у проведенні навчальних заходів для дітей та молоді. Так само скоротилися і джерела фінансування, адже більшість донорів та благодійників переорієнтувалися на боротьбу із пандемією.

Та, незважаючи на всі труднощі, фонд «Імпульс.ЮА» продовжував працювати, зберіг свою аудиторію, і навіть розширив тематику і формат своїх активностей. Завдяки онлайну нам навіть вдалося провести декілька загальнонаціональних заходів і залучити до них закордонних спікерів.

Велику роль в успіхах фонду почали відігравати і молоді вихованці наших програм. Вони стали долучатися до активностей вже не тільки як учасники, але і як волонтери та співорганізатори. Сьогодні вихована фондом молодь вже об’єдналася у власний молодіжний волонтерський рух VolunTeenZ. Сподіваємось, що на конкурс «Благодійне Запоріжжя-2021» вони вже зможуть подати і власні самостійні здобутки!

Ми щиро дякуємо оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна» та організатору регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя», благодійному фонду «Карітас Запоріжжя»! Вітаємо усіх колег, які стали учасниками та лауреатами конкурсів!

І особливо і щиро дякуємо всім нашим партнерам, благодійникам, друзям і волонтерам! Продовжуємо разом творити важливі речі для наших дітей і молоді!