Ми вперше провели Impulse New Year Fest! В межах якого зібрали учасників та учасниць з усіх груп наших програм! Вперше в одній залі зустрілися «молоді» і «досвідчені» зірки програми «Ліга успіху» — групи «Всі свої», «Луна майбутнього» та «Бойові запорізькі слони», а також загартована «гвардія» програми Access! І вони влаштували справжнє феєричне свято!

Фест поєднав у собі дві частини – так би мовити, «ділову» та «фанову». В межах ділової ми підбили підсумки 2019 року (а згадати є що – ми нарахували більше 20-ти значних подій за рік, не рахуючи постійного навчального процесу!), і відзначили дипломами найбільш ініціативних учасників програм.

А в межах «фанової» частини учасники влаштували просто неймовірні виступи у стилі КВК. Кожна команда підготувала три сценки у форматі традиційних квнівських жанрів – візитівка, домашнє завдання та музичний конкурс. Звичайно, темою була обрана зустріч Нового року. Але щоб виступ більш цікавими, кожна команда виступала в образах героїв певних кіновсесвітів – «Зоряних війн», «Месників», «Піратів Карибського моря» та всесвіту Гаррі Поттера.

Практично повністю свої виступи, від сценарію і розподілу ролей, до декорацій, костюмів і гриму, учасники готували самі. І вони вчора веселили, дивували, вражали, часом навіть шокували своїми несподіваними сюжетними лініями, глибиною «відсилок», сміливим гумором, і часом – достатньо сильною акторською грою.

Щоб оцінювання виступів було об’єктивним, ми запросили журі наших друзів і колег. Яким ми щиро дякуємо за терпіння, увагу, підтримку і чудові настанови для учасників!

Всі команди отримали нагороди – своїх Святих Миколаїв. А найголовніше – досвід самостійної спільної роботи, прийняття рішень, пошуку шляхів розв’язання проблем, і натхнення від спільної боротьби за перемогу! Це і є розвиток корисних соціальних компетенцій, які дітям обов’язково знадобляться у майбутньому.

Хочу сказати щире спасибі своїм колегам за терпіння і витримку під час підготовки та проведення фесту, адже це був також наш перший досвід подібного формату. І він вдався чудово!

Окремо хочемо подякувати колективу нашої улюбленої Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки за підтримку і гостинність!