Завдяки підтримці Посольства США в Україні благодійний фонд «Імпульс.ЮА» продовжує ініціативу з надання допомоги жінкам-переселенкам з дітьми, які перебувають у місті Запоріжжі. А саме – соціально-психологічну, правову та гуманітарну підтримку.

Ще восени поточного року, після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, благодійний фонд «Імпульс.ЮА» розпочав діяльність з допомоги переселенцям, які опинились у Запоріжжі. Скоро, завдяки підтримці Українського Жіночого Фонду, була розпочата системна робота з соціально-психологічної та гуманітарної допомоги жінкам-переселенкам з дітьми.

Започаткована діяльність показала себе затребуваною та дієвою. На початку літа аналогічні активності фонд «Імпульс.ЮА» розпочав у сільських громадах Запорізької області. А тепер, завдяки підтримці Посольства США в Україні, ініціатива здобула своє продовження і в місті Запоріжжі.

Тож з серпня благодійний фонд «Імпульс.ЮА» відновлює активну допомогу жінкам-переселенкам з дітьми у місті Запоріжжі. Як і в попередній період, двічі на тиждень будуть проводитися заходи, під час яких жінки-переселенки та їхні діти зможуть отримати соціально-психологічну, правову та гуманітарну допомогу.

Заходу будуть проводитися на базі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки, яка знаходиться за адресою проспект Соборний, 142 (зупинка громадського транспорту «Малий ринок»).

Найближчі заходи відбудуться:
— 17 серпня, у середу, о 14.30;
— 20 серпня, у суботу, о 10.00.

До участі запрошуються жінки-переселенки з дітьми віком до 18 років. Участь у заходах дітей вітається!

Подати заявку на участь у заходах необхідно, заповнивши анкету за посиланням
https://forms.gle/Y2K2XEbjTN4TU3N99

Кількість жінок-учасниць кожного заходу обмежена – 12 осіб. До участі будуть запрошені заявниці, відповідно до черговості подання заявки. Особи, які не увійдуть до числа учасниць заходу, на який була подана заявка, будуть запрошені на наступний захід.

У випадку додаткових запитань звертайтеся за телефоном +380 67 614 10 53 або на пошту nnikkolo@gmail.com, Микола Колодяжний.

Проєкт «Надання комплексної соціально-психологічної, правової та гуманітарної підтримки жінкам-переселенкам з дітьми, які перебувають у місті Запоріжжя» здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Democracy Grants Program of the U.S. Embassy to Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government

Партнером проєкту є Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека