Благодійний фонд «Імпульс.ЮА» за підтримки Інституту «Республіка» розпочинає грандіозний та амбіційний проект для запорізький підлітків «Ліга успіху»!

Мета проекту – розвиток успішних особистостей серед підлітків та формування у них активної громадянської позиції. Особистостей, які зможуть бути успішними самі, та будуть здатні повести за собою до успіху інших.

Проект триватиме з грудня 2018 року по травень 2019 року і включатиме:
— цикл класних тренінгів розвитку особистісних якостей: впевненості у собі, навичок ефективного спілкування, ораторського мистецтва, роботи в команді, лідерства і так далі;
— розвиток необхідних знань та вмінь для реалізації власних ініціатив – культурних, соціальних, екологічних, спортивних: щодо планування та управління проектами, пошуку ресурсів, вмінню представляти проекти, залучати однодумців і так далі.

Найбільш активні учасники проекту здобудуть можливість безкоштовно поїхати у навчальний візит до одного з міст Західної України.

До участі в проекті запрошуються хлопці та дівчата віком від 13 до 17 років включно. Окремою перевагою при відборі буде належність з категорій, що мають статус вразливих (діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених, багатодітних та неповних сімей, діти з прийомних сімей, діти з сімей у складних життєвих обставинах, діти з сімей поранених чи загиблих учасників АТО, діти з сімей внутрішньо переміщених осіб, діти з інвалідністю тощо).

Якщо ти відчуваєш в собі силу та бажання стати завтра кращим та успішнішим, ніж ти є сьогодні, і повести за собою до успіху інших людей – заповнюй анкету за посиланням https://goo.gl/forms/1qbn8AFN1GUdISWk1

Останній день подання заявок – 23 грудня 2018 року

Щодо результату відбору буде повідомлено до 31 грудня 2018 року

Будь успішним! Веди за собою!

За додатковою інформацією звертайтесь: Микола Колодяжний, 067 614 10 53, 095 155 87 55, nnikkolo@gmail.com

Проект реалізовується за підтримки Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” від Інституту «Республіка» та Національного Демократичного Інституту (NDI)»