Минулі вихідні ознаменувалися важливою подією для талант-шоу «Гармонія краси — 2018». У приміщенні обласного краєзнавчого музею пройшла фотосесія учасників в ретро-стилі. Для практично всіх учасників, це була перша професійна фотосесія в житті! Діти з цікавістю спостерігають за тим, що відбувається. Дорослі, не дивлячись на те, що вже далеко не перший день підготовки до конкурсу, не виглядають втомленими. Вони повні натхнення, запалу, енергії та завзяття. Мрії в дитячих очах, їх щирі посмішки додають дорослим настрою та наснаги працювати. Для маленьких учасників навіть фотосесія – вже новий етап у житті, вже щось цікаве і досі незнане. Вони вже зараз задоволені собою.

Нагадаємо, «Гармонія краси» — це талант-шоу вихованців інтернатних закладів та реабілітаційних центрів, яке вже в п’ятий раз проходить в Запоріжжі. У нинішньому році в заході вперше візьмуть участь прийомні діти, а також вихованці Гуляйпільського інтернату.

 

Традиційно одним з етапів «Гармонії краси» є спеціальна фотосесія, в якій знімаються учасники талант-шоу. Щороку організаторами вибирається та чи інша тематика для зйомки. Цього разу було вирішено провести фотосесію в стилі ретро. Назустріч ідеї пішов Запорізький обласний краєзнавчий музей та його директор Михайло Мордовської. Так тематичні зали музею стали майданчиком для пам’ятного знімального дня.

Неймовірно цікаво було спостерігати, як звичайні діти із запорізьких інтернатів і реабілітаційних центрів, завдяки зусиллями волонтерів, кураторів, візажистів, перукарів, стилістів, перетворювалися в елегантних леді та джентльменів першої половини минулого століття. Створені яскраві образи були відображені професійними фотографами. Стильні, елегантні, несподівано дорослі і серйозні. І в той же час — щирі і безпосередні, як і належить бути дітям.  Тепер зі знімків складуть професійну «фотовізітку» учасників талант-шоу, яка буде демонструватися під час фінального концерту 9 грудня. А кращі фото будуть роздруковані у великому форматі і подаровані учасникам на пам’ять.

Для дітвори цей день став яскравою неймовірною пригодою, наповненим позитивними емоціями і посмішками. Адже за плечима багатьох з цих дітей — непрості життєві історії, пов’язані зі складнощами сімей, з втратою батьків, у кого-то — з проблемами зі здоров’ям. «Дуже важливо дати цим дітям відчути себе потрібними, затребуваними, подарувати їм увагу і тепло, допомогти відчути їм себе повноправною частиною суспільства», говорить Юрій Вдовцов, ініціатор і керівник «Гармонії краси».

 

Тепер попереду в учасників талант-шоу «Гармонія краси — 2018» — насичені репетиції, підготовка виступів на сцені, репетиції дефіле і номерів талантів.

Організатори талант-шоу «Гармонія краси — 2018»  дякують усім друзям і партнерам, які допомагають творити це маленьке диво для запорізьких дітей вразливих категорій. Окреме спасибі волонтерам, кураторам, стилістам, візажистам, перукарям, фотографам, які допомогли провести фотосесію!

 

Якщо ви хочете приєднатися до творення найяскравішого та доброго події майбутнього грудня — сміливо стукайте до нас, ми щиро раді хорошим людям!

 

#гармоніякраси #angels_zp #імпульс_юа#мыэтогород