Щиро раді вітати Вас на сайті Благодійного фонду «Імпульс.ЮА»!

Для кого і для чого

Мета діяльності благодійного фонду «Імпульс.ЮА» — допомогти дітям вразливих категорій подолати труднощі початку свого життя, і не зважаючи ні на що стати щасливими, успішними і соціально відповідальними людьми, вдало реалізувати себе з користю для суспільства.

Підопічні фонду — це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; вихованці інтернатів і реабілітаційних центрів; діти з малозабезпечених і багатодітних сімей; діти із сімей переселенців і діти, постраждалі від бойових дій; діти учасників АТО, які отримали поранення; діти з інвалідністю, а також з іншими проблемами.

Завдання фонду – навчити таких дітей самостійно долати життєві труднощі, запобігти потрапляння в майбутньому їх самих в категорію соціально вразливих. Навчити їх двом важливим речам: зуміти, незважаючи на проблеми свого дитинства, бути успішними і щасливими; і бути готовими і здатними допомогти іншим, хто потребує допомоги.

Від цієї ідеї пішла і назва фонду — імпульс, поштовх, натхнення для подолання  дітьми нинішніх проблем та для подальшого різнобічного розвитку і самореалізації.

Для цього ми проводимо з дітьми різнобічні розвиваючі заняття: з розвитку впевненості в собі і навичок публічного виступу; по роботі в команді та лідерству; з англійської мови та фінансової грамотності, і з багатьох інших корисних життєвих навичок. Під час спеціальних розвиваючих поїздок по Україні вони вчаться планувати свій бюджет, економно розпоряджатися коштами і вирішувати велику кількість побутових питань. І ще велику кількість різних активностей.

А ще — залучаємо дітей до участі в соціальних і волонтерських проектах. Ініціаторами деяких з них стають самі підопічні фонду.


Кожна така зустріч, кожен такий захід стають для цих дітей маленьким кроком до більш гармонійного особистісного розвитку та до щасливого повноцінного життя. За спостереженнями батьків, викладачів, психологів і самих вихованців, вони стають більш розкутими, відкритими та активними. Це означає, що ми рухаємося у правильному напрямку.

Тому ми звертаємося до Вас за підтримкою на регулярне проведення необхідних розвиваючих занять із дітьми. Навіть не дуже великі зібрані кошти допоможуть нам організувати корисні розвиваючі заняття для підопічних фонду.

Зробіть, будь ласка, можливу для Вас благодійну пожертву:
рахунок № 26001055751867
в ЗРУ КБ ПРИВАТБАНК, м. Запоріжжя
МФО 313399
Благодійна організація «Благодійний фонд «Імпульс.ЮА»
код ЄДРПОУ 41309445
із вказанням призначення перерахування «Благодійна допомога».

Також Ви можете скористатись для зручного і швидкого перерахуваня нашою сторінкою на сервісі LiqPay.

За бажання, після перерахування напишіть повідомлення на електронну пошту impulsuaorg@gmail.com, в якому вкажіть дату та суму платежу, і ім’я, під яким вказати Вас у звіті.

Звіти про надходження та витрати благодійних пожертв будуть опубліковані на сайті http://impulsua.org/ у розділі «ЗВІТИ».

На нашому сайті можна також ознайомитись із реєстраційними документами фонду.

Якщо Ви готові допомогти діяльності фонду власною волонтерською роботою, повідомте, будь ласка, за номером 097 456 18 07, або на електронну пошту impulsuaorg@gmail.com.

 

З повагою,
Микола Колодяжний,
директор Благодійного фонду «Імпульс.ЮА»