23 травня 2021 року, об 11 годині, у лекційній залі на першому поверсі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки (пр. Соборний, 142) благодійний фонд «Імпульс.ЮА» та молодіжний волонтерський рух VolunTeenZ проводять InfoParty «Розкадровка»: як підлітки знімали кіно, і що з того вийшло». Запрошуємо журналістів до участі!

Впродовж лютого-березня 2021 року благодійний фонд «Імпульс.ЮА» спільно з молодими волонтерами провів масштабну інформаційну кампанію «Покоління без насильства». В межах кампанії було знято і поширено п’ять відеороликів, спрямованих на подолання гендерно зумовленого і домашнього насильства. Авторами більшості з цих відео були самі запорізькі підлітки: від написання сценарію до зйомки і монтажу відео вони все робили своїми руками. Кампанія здобула немалий успіх: її охоплення в мережах склало більше 50 тисяч користувачів!

Тож тепер молода творча команда збереться ще раз, щоб переглянути і проаналізувати відео на великому екрані, розказати про всі цікавинки і пригоди, які трапились під час зйомок, та про досвід, який вони здобули.

Запрошуємо журналістів відвідати захід!

Початок об 11 годині, 23 травня 2021 року, у лекційній залі на першому поверсі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки (пр. Соборний, 142).

Контактна особа: Микола Колодяжний, 067 614 10 53, nnikkolo@gmail.com