Хочеш познайомитися з активною молоддю Польщі, обмінятися досвідом громадської активності та спільно придумати нові круті проекти? Тоді мерщій до нас!

Благодійний фонд «Імпульс.ЮА» розпочинає набір запорізької молоді до участі в українсько-польському проекті з обміну досвідом у розвитку молодіжної активності!

Наші зустрічі будуть проходити в онлайн-форматі з березня по травень 2021 року включно. Лекції та презентації в межах проекту будуть проводитись українською, російською та польською мовами (з необхідним перекладом). Мова спілкування між учасниками в межах проекту буде англійська.

До участі у проекті запрошуються соціально активні представники та представниці молоді Запорізької області. Вимоги до учасників та учасниць:
— вік від 16 до 25 років;
— досвід участі у громадській, волонтерській або іншій суспільно важливій діяльності;
— бажання дізнаватися про досвід молодіжної активності молоді з Польщі;
— готовність брати участь у активностях проекту впродовж березня-травня 2021 року;
— готовність долучитися до розробки і реалізації нових соціальних ініціатив;
— володіння англійською мовою на достатньому для спілкування рівні.

Перша зустріч з відібраними учасниками і учасницями відбудеться у вівторок, 2 березня, о 18 годині за київським часом. Посилання на онлайн-конференцію буде надіслане відібраним учасникам та учасницям на електронну пошту.

Серед заявників на основі анкет буде відібрано 15 представників та представниць Запорізької молоді, які візьмуть участь у проекті.

Щоб подати заявку на участь у проекті, необхідно до 1 березня 2021 року заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/BEWwp1436ZLTN7mUA