8 серпня, з 18 до 20 години, на нижньому майданчику каскаду фонтанів «Райдуга» пройде вуличний лекторій для молоді під незвичною назвою Infoparty «ProКачка». Його ініціаторами стали учасники молодіжної програми «Ліга успіху» запорізького благодійного фонду «Імпульс.ЮА».

Вже впродовж майже року запорізькі хлопці і дівчата проходили навчання в межах програми «Ліга успіху». Вони розвивали свої особистісні якості, та вчилися реалізовувати власні соціальні проекти. Після початку карантину всі активності програми перейшли в онлайн-режим. Так само в онлайн-форматі учасники «Ліги успіху» почали впроваджувати власні ініціативи.

Але тепер, із поступовим зняттям карантинних обмежень, студенти «Ліги успіху» вирішили. що час поділитися здобутими знаннями і навичками із широкою аудиторією.

Тому 8-го серпня вони планують провести вуличний лекторій під назвою InfoParty «ПроКАЧКА». Відбудеться подія з 18 до 20 години на нижньому майданчику каскаду фонтанів «Райдуга».

Під час «ПроКАЧКИ» на гостей очікують кілька відносно коротких, але яскравих виступів спеціально запрошених спікерів з різних тематик: особистісного розвитку, історії Запоріжжя, сучасного мистецтва, сучасної літератури та щодо туристичних лайфхаків. В межах події також плануються безкоштовні майстер-класи для відвідувачів, музичні виступи та фотозона для яскравих знімків на згадку!

Звичайно, при проведенні заходу організатори обіцяють дотримуватись масочного режиму і соціальної дистанції, і будуть про те наполегливо прохати усіх гостей події.

Вхід на подію безкоштовний!

Запрошуємо до участі молодь і усіх городян, хто скучив за живим і змістовним спілкуванням!
Просимо бажаючих зареєструватися у дуже простій формі, щоб ми могли надіслати вам програму та інші цікавинки події: https://forms.gle/7NgzD1ELNgKZviEf9

Але це ще не все! Бажаючі можуть стати не тільки гостями, а й волонтерами «ПроКАЧКИ», учасниками команди чудових і натхнених людей!
Тож якщо хочеш творити цю грандіозну подію і бути в темі, заповнюй цю гугл-форму для волонтерів:
https://forms.gle/DGvEgPeWt1fqoi2R8

Підписуйтесь на подію та отримуйте новини про спікерів і виступи «ПроКАЧКИ»
https://www.facebook.com/events/293204681899578/

Партнерами у проведенні вуличного лекторію є громадська організація «Запоріжжя. Платформа спільних дій».

Захід відбудеться в рамках проекту «Розвиток громадської активності серед підлітків та молоді вразливих категорій», який реалізується благодійним фондом «Імпульс.ЮА» за підтримки Посольства США в Україні