Карантинні будні тривають, але ми не зупиняємося на досягнутому і разом із нашими студентами «летимо» далі. Тим більше, що простору для «польоту», як і можливостей, вистачає, варто лиш захотіти взяти їх ?
За кілька тижнів самоізоляції наші студенти проекту «Ліга Успіху» встигли поповнити свій особистий «мішечок» активного громадянина новими практичними навичками та знаннями і навіть побувати на кількох «материках», де зазвичай базуються агенти змін))



А відкривали для них цей світ за допомогою «Zoom» наші чудові тренери з не менш чудовими і актуальними темами для обговорень:

? Фандрайзерка Благодійного фонду «Щаслива дитина» Ольга Мочернюк – що таке фандайзинг і з чим його «їдять», чому люди дають гроші на проекти, як написати вручного листа-пропозицію, який викликатиме довіру, чому важливо не втрачати комунікацію з благодійниками?

? Програмка директорка Благодійного фонду «Імпульс.UA» Олеся Лапікова – що таке «agenda» і для чого вона потрібна, як комфортно облаштувати аудиторію для проведення заходу, чому деталі – це важливо, яке воно – ідеальне приміщення, чому варто «вмикати» в собі «реформатора» і трансформувати простір під учасників?



? Комунікаційна директорка Благодійного фонду «Імпульс.UA» Ірина Ярко – як залучити учасників на свій захід і не прогоріти, як скласти портрет своєї цільової аудиторії, чому важливо вивчати «своїх» людей, як взаємодіяти з учасниками в онлайн/оффлайн форматах, що робити якщо не всі люди – «котики» та хто вони такі – складні учасники і як з ними працювати?

? Виконавчий директор Благодійного фонду «Імпульс.UA» Сергій Андрух – як має виглядати презентація ХХІ ст., де шукати круті шаблони, чому авторський шрифт – це не завжди «ок», чому у візуальному компоненті важливі кольори, як зробити свої «5» найкращих слайдів, щоб у відповідь почути – «вау»?



Ось так креативно і насичено проходять карантинні будні наших тренерів і студентів «Ліги успіху». Цікаво? ?

Ірина ЯРКО