Грандіозне InfoParty «ЗнайDO!» ще надовго запам’ятається і учасникам, і організаторам цієї непересічної події. Сьогодні ми згадаємо найцікавіші моменти цієї яскравої зустрічі.

Більше 150 учасників(-ць).
10 спікерів(-ок).
10 реальних крутих можливостей.
Сотні фото.
Десятки гучних та гарячих оплесків.
Кілограми з’їдених «пЄчЄньок» та літри випитого чаю.
Феєричні емоції та посмішки на «32».

Таким дивовижним видалося InfoParty «ЗнайDO!»: відправляйся за кордон безкоштовно!», враження від якого і досі «літають» на теренах соціальних мереж.

Підлітки – для підлітків. Ось головний секрет цієї крутої події. Сподіваємося, ви вже визначилися саме зі своєю можливістю та поспішаєте заповнити анкету на участь. Хай удача посміхнеться вам, а ми триматимемо за вас «кулачки». Якщо все вдасться – повідомте нам, ми з радістю порадіємо разом з вами.

А тим часом не шкодуйте слів вдячності для наших чудових спікерів(-ок), які запалювали на сцені HUB Запоріжжя. Платформа спільних дій. А це:

— Запальний Влад Головецький, який «качав зал» та відкривав можливості, які надає його учасникам(-цям) «Програма Access».

— Яскрава Ксенія Трайно (Ксения Трайно), яка розповіла власну історію успіху на Ліга Успіху.

— Чарівна Кінана Альхалаф, яка провела гостей сходинками «Шкільної Ліги Сміху».

— Харизматичний Данііл Пожидаєв, який не з власного досвіду знає, що таке Симуляційна гра «Модель ООН» та що вона дає тим, хто наважується у неї зіграти.

— Талановита Марія Щербань, яка була на відеозв’язку прямісінько зі столиці та розповіла про всі переваги Проекту «STEM IS FEM» в якому нещодавно виборола заслужене «срібло».

— Людина мистецтва Анастасія Мєтєльова, яка приїхала на подію прямісінько з Братислави та не лише замотивувала молодь розвиватися в улюбленій справі, а й відкрила крутезні можливості, які надає «Indie Media Camp».

— Турботлива Іванка Колесник, яка на власному досвіді знає «Як обійти Європу пішки?» і охоче розкрила свої лайфхаки тим, хто вже готовий летіти на крилах у свою країну-мрії.


— Впевнена в собі Тайміла Туйнова — яскравий приклад того, що знання можуть стати бажаним квитком закордон.

— Амбіційний Влад Пожидаєв, який своїм неймовірним відеороликом переніс усіх в країну Енергії та розповів, як поїхати в Грузію за проектом від Європейського союзу.


— Енергійна Анна Лисянська своєю розповіддю про Програма FLEX перенесла усіх на сонячні Гаваї, де всі встигли і по Штатам «прогулятися», і в Тихому океані «скупатися».

Такі вони позитивні та наполегливі – студенти групи Access Запорієєя. А коли всі презентації дійшли кінця, на гостей події чекали смаколики з чаєм, де всі охочі мали змогу тісніше поспілкуватися з улюбленим спікером(-кою), розпитати більше про їх досвід та отримати відповіді на свої питання.

InfoParty «ЗнайDO!» став чудовим майданчиком для обміну досвідом, нових знайомств, крутих ідей, мотивації та дружньої атмосфери.

Тут знаходили нових друзів і зустрічали старих. Тут ділилися частинкою свого життя і знаходили щось для себе. Тут зароджувалася нова історія. Історія, яку пише молодь ХХІ століття. Хай вона буде щасливою для кожного(-ї) з нас!

ДаЙОш #ЗнайDO 2.0! Ти «ЗА»? 😉

Організаторами події виступили програма лідерства Access Запоріжжя, Благодійний фонд «Імпульс.UA» та HUB Запоріжжя. Платформа спільних дій.

Ірина ЯРКО

Фото Ірини ЯРКО, Анастасії МЄТЄЛЬОВОЇ та Артемія АСТАФЬЄВА

«InfoParty «ЗнайDO!» проведено в межах «Програми малих стипендій Посольства США з вивчення англійської мови» («English Access Microscholarship Program»). Точка зору, відображена в даному матеріалі, може не співпадати з точкою зору Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні)»