Якщо тобі від 13 до 17 років, ти давно чекаєш можливості сколихнути все місто або мрієш врятувати світ (або принаймні маленьку його частинку) — ця можливість саме для тебе!

Проект «Ліга Участі: Пробудження Сили» для підлітків — це система інтерактивних та практичних занять, спрямованих у першу чергу на розвиток особистості та впевненості в собі, а також дружня атмосфера порозуміння та підтримки, сприятлива для того, щоб проявити себе.

Що ми плануємо робити?

+ пройти курс з особистісного розвитку, що містить заняття з ораторської та акторської майстерності, цілепокладання та планування, креативної самопрезентації
+ розвинути комунікативні навички: навчитись налагоджувати конструктивний діалог, розв’язувати конфлікти та не боятись висловлювати власну думку
+ познайомитись з основами громадської активності та волонтерства, а також можливостями, які вони відкривають
+ отримати навички проектного менеджменту і роботи зі ЗМІ
+ придумати, спланувати та реалізувати (так-так, власноруч!) проекти соціальної дії
+ відправитися в мандрівку у розвиваючий літній табір або взяти участь у навчальних візитах до інших міст
+ файно провести час

Також на учасників очікує реалізація власних волонтерських ініціатив, навчальні візити до інших регіонів України, випробовування себе у якості тренерів для однолітків, і великий підсумковий форум, який відбудеться влітку.

Проект орієнтований на представників вразливих категорій, але також у програмі можуть взяти участь і частина учасників без спеціальних статусів, щоб відбувалася взаємна інтеграція.

Долучайся — відчуй власну силу разом з «Лігою Успіху»!

Щоб подати заявку на участь у проекті «Ліга успіху», надійшли на електронну пошту impulsuaorg@gmail.com наступну інформацію:
Прізвище, ім’я, по батькові
Дата народження
Контактний телефон
Контактний e-mail
Місце навчання
Чи маєш належність до статусу вразливих категорій?
Якщо так, то до якої саме?
Чого б ти хотів/хотіла навчитися в нашому проекті?
Чи є у тебе ідея власної ініціативи (власного проекту), чи ще нема? Якщо є, яка?
І ми запросимо тебе на співбесіду, яка, можливо, змінить твоє життя!

Проект реалізовується за підтримки Посольства США в Україні

За додатковою інформацією звертайтесь до координаторки програми Олесі Лапікової, 066 871 67 19, електронна пошта wanirrr@gmail.com