Суперзірки світового масштабу – Луї Армстронг, Madonna, Мерілін Монро та Eminem  – на вихідних знову сяяли у Запоріжжі ?

Цю почесну місію – радувати публіку проникливими та запальними хітами на сцені хабу Запоріжжя. Платформа спільних дій взяв на себе десант талановитих запорізьких виконавців, які змогли достукатися до юних та дорослих сердець ❤️

Відтак проект «Американська музика як натхнення» зазвучав і для дітей із запорізьких інтернатів, маленьких зірочок Фестиваль «Гармонія сердець» та наших гарних друзів із Плодородненської ОТГ (Запорізька область).

Однак не піснями єдиними ми намагалися достукатися до найпотаємніших струн душі захоплених глядачів і глядачок. Особлива увага дітлахів та дорослих була прикута до реальних нелегких, але дуже мотивуючих історій співаків та співачок, яких слухали і продовжують слухати мільйони людей нашої планети.

Мало хто знає, що за славою цих відомих на увесь світ артистів стоїть чимало випробувань долі і нелегке дитинство. Проте, ані злидні, ані життя в інтернаті чи опікунській родині не стали на заваді здійсненню найзаповітніших мрій.

? Про це і є наш проект. Про мотивацію, силу духу, віру в себе. Про те, що незважаючи на гірке минуле, ми можемо стати ким завгодно, варто лиш захотіти працювати над собою непокладаючи рук. Для цих дітей це дуже важливо, адже для них це не просто дитячі історії з життя суперзірок, а похмура реальність. Проте, навіть у ній можна знайти для себе сонце,  варто лиш дати йому світити.

Щирі посмішки та теплий сміх у глядачів викликав батл, на участь в якому наважилися найсміливіші дівчатка та хлопчики. Впевнені, таких звуків музичних інструментів та запального імпровізаційного репу дитячими вустами ви ще не чули 🙂 А варто було б))

Знайшлося у нашому святковому дійстві і місце для вікторини. Так, учасники(-ці) концерту не лише слухали, а й демонстрували своє вміння запам’ятовувати деталі – важливі дати та історичні події, які зіграли важливу роль у житті кумирів. П’ятірка найкращих за свої старання отримала приємні призи на згадку. Проте і на цьому подарунки не закінчилися. З пустими руками від нас додому не пішов ніхто.

Про цю теплу зустріч глядачам і глядачкам ще довго нагадуватимуть круті буклети з мотивуючими історіями та світлинами суперзірок. Сподіваємося, якась із них надихне наших юних друзів на маленькі та великі звершення. І хтозна, можливо серед них є та сама зірочка, голос якої у майбутньому стане відомий усьому світу. І хтось колись розповість про неї з таким натхненням і любов’ю, як це робимо ми з нашими талановитими артистами.

Розкривайте свої приховані таланти і дозволяйте іншим розкритися! Ви того варті!

_ _ _

Проект «Американська музика як натхнення» є ініціативою благодійного фонду «Імпульс.ЮА» і молодіжного культурно-просвітницького центру «Амбасадор». Організаційну допомогу у проведенні заходів проекту надає волонтерська група AngelS. Проект реалізується за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Текст і фото Ірини ЯРКО