Фестиваль творчості вихованців інтернатних закладів, реабілітаційних центрів та прийомних сімей «Гармонія сердець» відбувся на сцені концертного залу ім. Глінки Запорізької обласної філармонії.

Подія це дійсно унікальна і масштабна, оскільки в яскравих творчих тандемах на сцені фестивалю виступили діти з інтернатів, реабілітаційних центрів, прийомних сімей, та професійні артисти. Разом з запорізькими дітьми та артистами на сцену також вийшли спеціально запрошені київські гості.

Фестиваль відбувся вже вшосте. Можна обґрунтовано говорити, що це було відродження фестивалю після річної перерви. Також вперше в історії фестивалю повну телевізійну версію концерту знімав та незабаром покаже Телеканал «Z».

Цього року у фестивалі взяли участь десять закладів Запоріжжя і Запорізької області – інтернати, реабілітаційні центри, дитячі будинки: школа-інтернат №1, школа-інтернат №2, школа-інтернат №7, школа-інтернат «Джерело», школа-інтернат «Орієнтир», Гуляйпільська школа-інтернат, Матвіївська школа-інтернат, дитячий будинок «Надія», будинок дитини «Сонечко», обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей, а також прийомні та опікунські сім’ї. Загалом у фестивалі взяли участь майже півсотні запорізьких дітей.

Вже з вересня йшла активна підготовка до концерту. Спільно з волонтерами і артистами діти готували номери у різних жанрах – вокальних, танцювальних, і навіть театральних та комедійних.

Разом з дітьми на сцену вийшли відомі запорізькі артисти та колективи: Герман Романченко, Ольга Кочура, Сабіна Сафарлі, Ніка Тупилко, Анна Акішина, Михайло Герасимчук, Ксенія Явір, Данило Соловйов, співачка VITA, Ансамбль акробатичного рок-н-ролу «Дiксi», колектив «Medvoice», студія «Tap art dance», та багато інших. А легендарний запорізький гурт «Хорта» наживо представив новий гімн фестивалю – пісню «Диво є».

Ведучими на фестивалі «Гармонія сердець-2019» були епатажна відеоблогерка Лариса Сергіївна Хапуга у тандемі із яскравим Андрієм Войтенко з прийомної родини, та ведучий популярної дитячої телепрограми Андрій Доманський разом з чарівною Єлизаветою Фатєєвою із дитячого будинку «Надія». Своїм вибуховим виступом учасників фестивалю підтримав молодий, але надзвичайно амбітний гурт NZK, який також спеціально для цього приїхав до Запоріжжя.

Всі учасники «Гармонії сердець» отримали величезну кількість подарунків від друзів фестивалю, а найголовніше – це яскраві позитивні емоції, віру у свої сили і натхнення для подальшого прагнення до успіху. Адже цим дітям віра у себе особливо потрібна.

Фестиваль «Гармонія сердець» проводиться в партнерстві волонтерської групи AngelS і благодійного фонду «Імпульс.ЮА», за підтримки конкурсу соціальних ініціатив «Ми — це місто», громадської організації «Запоріжжя. Платформа спільних дій», Служби у справах дітей Запорізької облдержадміністрації і Служби у справах дітей Запорізької міськради. Головний інформаційний партнер фестивалю – Телеканал “Z”.

#гармоніясердець #гармоніясердець2019 #garmoniyaserdec #angels_zp #імпульс_юа #МиЦеМісто