Популярна українська співачка та учасниця «Євробачення» Злата Огневич провела майстер-клас для учасників запорізького фестивалю «Гармонія сердець». Також діти поставили величезну кількість питань зірковій наставниці.

Вже зовсім скоро, 1-го грудня, у Запоріжжі відбудеться фестиваль «Гармонія сердець». Це унікальний фестиваль творчих тандемів дітей з інтернатних закладів та професійних артистів. Вже кілька місяців триває інтенсивна підготовка сценічних номерів у різних жанрах – вокальному, танцювальному, театральному і навіть комедійному.

Щоб допомогти дітям підготуватися до виступу, команда фестивалю також організовує для дітей майстер-класи від зірок українського шоу-бізнесу. Минулої суботи з учасниками «Гармонії сердець» зустрічалася Злата Огневич, популярна співачка, яка представляла Україну на пісенному конкурсі «Євробачення», і навіть посіла на ньому почесне третє місце.

Оскільки Злата, окрім величезного сценічного досвіду, має і класичну музичну освіту, їй було чим поділитися із дітьми. За словами співачки, дуже важливо співати, пропустивши пісню через себе, через своє серце, щоб достукатися до серця слухачів. Разом з вихованкою Гуляйпільскої школи-інтернату Анастасією Дмитриковою гостя провела невеличкий майстер-клас, показавши, як з допомогою різної сили голосу можна яскраво передати емоції в пісні.

У дітей, які взяли участь у зустрічі, також була величезна кількість запитань до зіркової наставниці, починаючи від того, як подолати страх виходу на сцену, і до того, що вчинити, якщо раптом забув слова пісні. На всі запитання Злата намагалася дати максимально щирі і практичні поради, чим надзвичайно порадувала своїх юних учнів.

Що приємно відзначити, що участь Злати Огневич у подіях «Гармонії сердець» стає вже доброю традицією: у 2015 році вона була спеціально запрошеною зіркою фестивалю. На завершення спілкування співачка побажала учасникам обов’язково вдалих виступів і підписала на згадку свої фотографії.

Нагадаємо, що вже 1-го грудня, о 13-й годині, у концертному залі імені Глінки стартує яскравий фестиваль «Гармонія сердець», відвідати який запрошуються усі бажаючі!

Фестиваль «Гармонія сердець» проводиться в партнерстві волонтерської групи AngelS і благодійного фонду «Імпульс.ЮА», за підтримки конкурсу соціальних ініціатив «Ми — це місто», громадської організації «Запоріжжя. Платформа спільних дій», Служби у справах дітей Запорізької облдержадміністрації і Служби у справах дітей Запорізької міськради