У фотостудії JOY пройшла незвичайна фотосесія учасників фестивалю «Гармонія сердець-2019». Діти-учасники фестивалю разом з відомими запорізькими артистами постали в образах популярних вітчизняних і світових зірок, щоб підготувати матеріали для своїх спільних постерів.

Уже через місяць, 1 грудня, ці діти вийдуть на сцену концертного залу імені Глінки разом з відомими запорізькими артистами. На даний момент активно йде репетиція номерів, які будуть представляти найрізноманітніші жанри естрадного мистецтва.

В рамках підготовки до концерту відбулася і фотосесія в студії JOY. Під час фотосесії учасники фестивалю разом зі своїми професійними партнерами постали в образах зірок естради і кіно. Серед них — легендарні Spice Girls, знамениті «Бандитки» Сальма Хаєк і Пенелопа Круз, Леді Гага, навіть Гаррі Поттер і «Люди в чорному», а також багато інших відомих персонажів. У підготовці до фотосесії дітям допомагали волонтери, професійні стилісти і візажисти.

Для багатьох дітей це була перша в житті професійна фотосесія. Тому емоції і враження їх просто переповнювали. А деяким, як вихованкам Гуляйпільської школи-інтернату, ще й пощастило стати героями телевізійних сюжетів.

Зовсім скоро на основі зроблених знімків будуть підготовлені афіші юних талантів. Також зняті фотографії будуть використовуватися для «візиток» учасників під час фінального концерту фестивалю 1-го грудня.

Фестиваль «Гармонія сердець» проводиться в партнерстві волонтерської групи AngelS і благодійного фонду «Імпульс.ЮА» за підтримки конкурсу соціальних ініціатив «Ми — це місто», громадської організації «Запоріжжя. Платформа спільних дій », Служби у справах дітей Запорізької обласної державної адміністрації та Служби у справах дітей Запорізької міськради.

Організатори фестивалю висловлюють окрему щиру подяку фотостудії JOY за надану для зйомки можливість!