13 жовтня 2019 року, о 10 годині, в лекційному залі на першому поверсі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки відбудеться презентація в рамках проекту «Американська музика як натхнення». Цей проект представляє надихаючі історії знаменитих американських артистів, які пройшли через важке дитинство. Прозвучать на зустрічі і пісні героїв презентації в живому виконанні запорізьких артистів.

Ініціаторами проекту «Американська музика як натхнення» стали благодійний фонд «Імпульс.ЮА» і молодіжний культурно-просвітницький центр «Амбасадор». Активну допомогу в реалізації проекту надає і волонтерська група AngelS.

Під час зустрічей учасникам будуть представлені історії зірок американської естради різних періодів, від першої половини минулого століття до сучасності: Луї Армстронга, Мерилін Монро, Емінема та Мадонни. Ці артисти та їхні творчість дуже різні, але є у них і спільне. У кожного з них життя починалося в дуже непростих умовах, і їм доводилося долати багато важких випробувань — втрату батьків, злидні, приниження, інтернатні установи. Але, незважаючи на труднощі, кожен з них досяг успіху, і став зіркою світового масштабу.

Розповіді про життєвий шлях цих зірок будуть доповнені їхніми піснями в живому виконанні запорізьких артистів. Також учасників зустрічі очікує вікторина з призами, танцювальний флешмоб під музику представлених виконавців, і можливість поділитися враженнями в дружньому спілкуванні за чаєм з солодощами.

Очікувані глядачі презентацій проекту — це перш за все діти і молодь вразливих категорій, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, як ті, що знаходяться в інтернатних установах, так і ті, що виховуються в прийомних сім’ях; діти з малозабезпечених, багатодітних та інших сімей в складних життєвих обставинах.

Отже, запрошуємо всіх бажаючих 13 жовтня 2019 року, о 10 годині, в лекційний зал на першому поверсі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки!

Проект «Американська музика як натхнення» реалізується благодійним фондом «Імпульс.ЮА» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Позиція учасників заходу не обов’язково збігається з офіційною позицією Уряду США.