Минулої неділі свою першу зустріч провела Студія креативних професій. Це спільна ініціатива соціального напрямку компанії «FloSal», благодійного фонду «Імпульс.ЮА» і французького архітектора-урбаніста Наталії Янковської.

Мета Студії — навчити підлітків і молодь розвивати свої творчий потенціал, креативність в своїх захопленнях, які можуть стати повноцінною професійною самореалізацією. Адже в сучасному світі практично кожна професія містить в собі елемент творчості.

Як розповіла під час першої зустрічі Наталя Янковська, сама — уродженка Одеси, в Європі дуже цінується вміння створювати креативні продукти власними руками. Тому в рамках Студії будуть проходити заняття з розвитку творчих здібностей в різних сферах. Це будуть живопис, скульптура, архітектура, вишивання, шиття, дизайн, зйомка фото та відео, анімація, і багато іншого.

Спікерами занять буде як сама Наталя Янковська (архітектор-урбаніст за своєю освітою і основною діяльності), так і запрошені нею експерти в різних сферах.

Заняття Студії креативних професій безкоштовні, і будуть проходити двічі на місяць по вихідних в приміщенні Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки.

Бажаючі взяти участь в заняттях можуть надіслати заявки на електронну пошту impulsuaorg@gmail.com, в якій необхідно вказати:
— свої прізвище та ім’я;
— рік народження;
— статус вразливої категорії, при наявності;
— навчальний заклад;
— напрямок творчості, в якому є бажання себе розвивати;
— номер контактного телефону;
— адресу електронної пошти.

До участі в програмі запрошуються підлітки і молодь віком від 14 до 18 років. Пріоритет при відборі надаватиметься претендентам, які належать до категорій дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, або з малозабезпечених сімей.

Наступне заняття Студії заплановано на 20 жовтня, і буде присвячено одному з практичних аспектів розвитку креативності

#імпульс_юа #флосаль #flosal #ЗОУНБ