27 вересня, о 15-й годині, у лекційній залі на першому поверсі Запорізької обласної  універсальної наукової бібліотеки відбудеться відкриття нового проекту для підлітків Запоріжжя. У відкритті візьмуть участь представники Посольства США в Україні, яке підтримало дану ініціативу.

Ще з грудня 2018 року в Запоріжжі за ініціативи благодійного фонду «Імпульс.ЮА» реалізується програма розвитку громадської активності підлітків та молоді вразливих категорій. Програма отримала неформальну назву «Ліга успіху». Фактично вона спрямована на два основних напрямки: це особистісний розвиток учасників, і заохочення їх до участі у громадській діяльності. Учасники програми показали хорошідосягнення у всіх компонентах проекту.

З вересня 2019 року за підтримки Посольства США в Україні стартує новий проект в рамках цієї програми, який вбере у себе напрацювання попередніх етапів та розширить коло охоплення учасників. Зокрема, відтепер у проекті буде одразу три навчальних групи, які працюватимуть впродовж цілого року.

Детальніше про проект буде розказано на відкритті, яке відбудеться 27 вересня, о 15-й годині, у лекційній залі на першому поверсі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки (пр. Соборний, 142).

У заході візьмуть участь:
— Микола Колодяжний, директор благодійного фонду «Імпульс.ЮА»;
— Інна Здор, менеджер проектів Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні;
— Олеся Лапікова, комунікаційна координаторка ВГО «Інститут «Республіка», тренерка проекту
— представники партнерських організацій.

Запрошуємо журналістів взяти участь!

За більш детальною інформацією звертайтесь:
Микола Колодяжний, 067 614 10 53
Олеся Лапікова, 066 871 67 19.

Проект здійснено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США