У суботу, 27 квітня, учасники та учасниці проекту «Ліга успіху» проведуть Final Challenge — підсумковий форум проекту, який вони готують самостійно. Стартує подія о 12 годині в Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці (пр. Соборний, 142).

Підходить до завершення яскравий і насичений проект «Розвиток громадської активності підлітків та молоді вразливих категорій Запоріжжя», або, як він називається неофіційно, «Ліга успіху». Ініційований проект був благодійним фондом «Імпульс.ЮА» і здобув підтримку Всеукраїнського громадського об’єднання «Інститут «Республіка».

Протягом п’яти місяців учасники та учасниці «Ліги успіху» активно займалися особистісним розвитком, опановували ази громадської та волонтерської діяльності. Вивчали досвід інших міст і реалізовували власні міні-проекти.

Підсумковим заходом «Ліги успіху» стане форум під назвою Final Challenge — «Фінальний виклик». Названий він так, оскільки основна робота з підготовки та проведення форуму покладена на самих учасників «Ліги успіху». Учасники та учасниці проекту мають розказати про найяскравіші моменти проекту, про свої здобутки та перемоги, і про те, що з цього проекту вони понесуть далі у великий світ, про досвід, який буде корисний всім, хто працює над розвитком дітей і молоді.

Чи зможуть діти з цим завданням впоратися? Дізнаємося в суботу, 27 квітня! Стартуємо о 12 годині, в лекційному залі на першому поверсі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки!

Запрошуємо журналістів, освітян, громадських активістів, волонтерів та всіх бажаючих!

За більш детальною інформацією звертайтеся:
Микола Колодяжний, директор БФ «Імпульс.ЮА», 067 614 140 53
Олеся Лапікова, комунікаційна координаторка ВГО «Інститут «Республіка», 066 871 67 19

Проект реалізується за підтримки Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» Інституту «Республіка» та Національного Демократичного Інституту (NDI)