Благодійний фонд «Імпульс.ЮА» увійшов до трійки лідерів Національного конкурсу «Благодійна Україна-2018» в номінації «Благодійність в освіті та науці», та отримав спеціальну відзнаку конкурсу. Про це організатори конкурсу оголосили під час урочистої церемонії нагородження, яка пройшла 16 квітня 2019 року у приміщенні Київської міської адміністрації.

Запорізький благодійний фонд «Імпульс.ЮА», якому тільки через два дні виповниться два роки, вперше брав участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2018». І вже перша спроба принесла чудовий результат: фонд увійшов до трійки лідерів номінації «Благодійність в освіті та науці», яка отримала заявки більше п’ятдесяти організацій з усієї України.

Нагадаємо, що сфера діяльності фонду «Імпульс.ЮА» – це соціалізація, неформальна освіта і розвиток громадської активності дітей, підлітків та молоді, в першу чергу тих, що належать до соціально вразливих категорій. Підопічні фонду – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти з інвалідністю, діти з числа внутрішньо переміщених осіб тощо. За словами засновника і директора фонду Миколи Колодяжного, мета організації – допомогти дітям з непростими долями розвинутися в успішні особистості, та вдало реалізувати себе із користю для суспільства.

Впродовж двох років існування фонд «Імпульс.ЮА» реалізував та продовжує реалізовувати декілька ініціатив, спрямованих на свою цільову аудиторію: проект з безкоштовного вивчення англійської дітьми вразливих категорії, проект з розвитку громадської активності дітей та молоді вразливих категорій, розвиваючі туристичні активності, різноманітні тренінги та майстер-класи для своїх підопічних.

Важливим етапом розвитку фонду стало приєднання до проведення талант-шоу вихованців інтернатних закладів, реабілітаційних центрів та прийомних сімей «Гармонія краси», яке є ініціативою запорізької волонтерської групи AngelS. Примітно, що талант-шоу «Гармонія краси» також увійшло до трійки найкращих благодійних заходів Національного конкурсу «Благодійна Україна». Із чим фонд «Імпульс.ЮА» щиро вітає своїх колег і партнерів, волонтерську групу AngelS, та її лідера Юрія Вдовцова!

Також благодійний фонд «Імпульс.ЮА» щиро дякує своїм викладачам, тренерам, волонтерам, партнерам, донорам, благодійникам і всім друзям, які творили і продовжують творити добрі справи на користь запорізьких дітей та молоді! Окрема велика подяка організаторам Національного конкурсу «Благодійна Україна» та особисто президенту Асоціації благодійників України Олександру Максимчуку за цю надзвичайно корисну для українського суспільства ініціативу!

Отримана відзнака стала для фонду ще одним підтвердженням важливості справи, якою займається організація, та джерелом натхнення для подальшого розвитку. Серед найближчих планів фонду «Імпульс.ЮА» – впровадження ще кількох ініціатив, спрямованих на соціалізацію підопічних дитячих будинків, продовження діяльності з соціалізації розвитку громадської активності підлітків і молоді вразливих категорій, та ще багато різноманітних корисних активностей для своїх підопічних.